Keenwell producten kopen

U heeft een eigen beautysalon en wilt hiervoor graag Keenwell of DermaPrime producten kopen? Dan is B & Z Cosmetics Breda B.V. waar u moet zijn. Wij zijn namelijk producent van het merk DermaPrime en daarnaast ook leverancier van het Spaanse topmerk Keenwell. Beide producten kunt u bij ons kopen, maar ook kunt u bij ons cursussen volgen om deze producten op optimale wijze te gebruiken in uw schoonheidssalon.

Keenwell en DermaPrime producten kopen? B & Z Cosmetics Breda B.V. is de naam!

Al sinds 1984 zijn we bij B & Z Cosmetics Breda B.V. specialist op het gebied van complete huidverzorgingslijnen voor de professionele schoonheidsspecialist. In de loop der jaren hebben we flink naam gemaakt in deze sector. Zo werken we tegenwoordig dagelijks samen met meer dan 10.000 verspreid over de hele wereld.

Alles voor uw beautysalon en meer

Met de veelzijdige producten van de merken DermaPrime en Keenwell die u bij ons kunt kopen, leveren wij u alles wat u nodig heeft voor in uw beautysalon. U kunt echter ook bij ons terecht voor hoogwaardige make-up producten van het merk Keenwell. Tevens kunnen wij pedicuresalons van de meeste verbruiksbenodigdheden voorzien. Dat is de veelzijdigheid waar u op kunt rekenen bij B & Z Cosmetics Breda B.V.

Leer het fijne over onze producten tijdens een cursus

Wanneer u werkt met de professionele producten van de merken Keenwell en DermaPrime die u bij ons kunt kopen, is het van belang om het één en ander te weten over de werking van de producten. Om u hierbij te helpen bieden wij regelmatig cursussen aan waarin wij u de fijne kneepjes leren over de beautyproducten uit ons assortiment. Zo kunt u de huid van uw klanten op de meest optimale manier verzorgen.

Meer informatie? Neem contact op met ons!

Voor meer informatie over de huidverzorgingslijnen van DermaPrime en Keenwell waarvoor u bij ons terecht kunt, bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen via 076 5418160. Wij staan klaar voor u om al uw vragen te beantwoorden en u alles te vertellen over wat wij voor u kunnen betekenen!