Groothandel verzorgingsproducten

Als professionele schoonheidsspecialiste is het belangrijk om naar de juiste groothandel te gaan voor het aanschaffen van uw verzorgingsproducten. Alleen zo weet u immers zeker dat uw huidverzorgingsproducten van de professionele kwaliteit zijn. Bij de groothandel van B&Z Cosmetics Breda B.V. weet u zeker dat u goed zit voor de aanschaf van al uw producten op het gebied van uiterlijke verzorging. Wij werken namelijk uitsluitend met topmerken op het gebied van uiterlijke verzorging.

Groothandel met alle verzorgingsproducten van DermaPrime

U kunt terecht bij B&Z Cosmetics Breda B.V. voor alle huidverzorgingslijnen van het merk DermaPrime. Aangezien wij zelf producent zijn van dit merk, staan wij ervoor garant dat deze producten van hoge kwaliteit zijn. Binnen dit merk bieden we vier verschillende basislijnen, maar ook een tal van andere producten waaronder crème maskers, vliesmaskers en veel verschillende ampullen. Hierdoor kunt u met de producten van DermaPrime eindeloos variëren in uw behandelingen.

Veelzijdig assortiment op het gebied van uiterlijke verzorging binnen onze groothandel

Naast een extensief aanbod aan verzorgingsproducten van het merk DermaPrime, biedt onze groothandel ook een ruime selectie aan producten voor de uiterlijke verzorging van het Spaanse topmerk Keenwell. Van dit merk leveren we niet alleen huidverzorgingslijnen, maar ook andere producten op het gebied van uiterlijke verzorging. Zo kunt u bij ons ook kwalitatieve make-up en verbruiksbenodigdheden van het merk Keenwell bestellen.

Neem contact op voor meer informatie

Voor meer informatie over de specifieke producten van de merken DermaPrime en Keenwell die u kunt bestellen bij B&Z Cosmetics Breda B.V., bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen via 076 5418160. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u meer te vertellen over de producten die wij aanbieden.