Groothandel schoonheidssalon

B&Z Cosmetics Breda B.V. is een groothandel waar u aan het juiste adres bent voor al uw benodigdheden in een professionele schoonheidssalon. In het veelzijdige assortiment van onze groothandel vindt u talloze verschillende huidverzorgingslijnen en andere producten, waardoor u als schoonheidsspecialiste oneindig kunt variëren in uw behandelingen. Op deze manier kunt u bij elke klant een gewenst resultaat bereiken.

Al jaren een begrip als groothandel voor de schoonheidssalon

Bij B&Z Cosmetics Breda B.V. leveren wij al sinds 1984 complete huidverzorgingslijnen aan professionele schoonheidsspecialisten. In de loop der jaren hebben we heel wat kennis en kunde opgedaan op het gebied van huidverzorgingsproducten. Dit maakt ons tot de betrouwbare partner die we vandaag de dag zijn. Niet voor niets werken we dagelijks samen met meer dan 10.000 salons verspreid over de hele wereld.

Topmerken in onze groothandel voor de schoonheidsspecialiste

Wanneer u uw producten voor uw schoonheidssalon bestelt bij ons als groothandel kunnen wij u ervan garanderen dat de producten van hoge kwaliteit zijn en dus perfect in te zetten voor professioneel gebruik. Zelf zijn wij producent van het merk DermaPrime, waarvan u alle huidverzorgingslijnen vindt in het assortiment van onze groothandel. Deze producten zijn gemaakt van plantenextracten en essentiële oliën. Ook zijn de producten hypoallergeen en dierproefvrij. Dit maakt deze huidverzorgingsproducten geschikt voor vrijwel elke klant. Ook zijn wij leverancier van het Spaanse topmerk Keenwell. Binnen dit merk leveren wij niet alleen diverse huidverzorgingslijnen, maar ook de modernste make-up producten en allerlei verbruiksbenodigdheden voor de pedicure salon.

Leer alles over onze producten

Als schoonheidsspecialiste kunt u bij B&Z Cosmetics Breda B.V. terecht voor meer dan alleen de producten uit onze groothandel. Het is namelijk ook mogelijk om cursussen bij ons te volgen, waarin u alle ins en outs leert over onze producten. Hierdoor kunt u onze producten op de best mogelijke manier gebruiken en zo het allerbeste resultaat behalen met uw klanten. Via onze website kunt u ons aanbod aan cursussen bekijken en uzelf meteen aanmelden voor een cursus naar keuze.

Bestellen uit onze groothandel

Bent u als schoonheidsspecialiste zijnde geïnteresseerd om gebruik te gaan maken van de producten en merken die we aanbieden in onze groothandel? Of wilt u graag meer informatie over ons aanbod? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 076 5418160. Met plezier vertellen wij u alles over de producten én mogelijkheden die wij u te bieden hebben binnen het assortiment van onze groothandel voor de schoonheidssalon!