Groothandel schoonheidsproducten

Heeft u een schoonheidssalon en zoekt u naar een gespecialiseerde groothandel waar u professionele schoonheidsproducten kunt bestellen? Dan bent u aan het juiste adres bij B&Z Cosmetics Breda B.V. Wij zijn namelijk dé groothandel waar u terecht kunt voor een veelzijdig aanbod aan schoonheidsproducten van uitsluitend topmerken. Ook kunt u bij ons rekenen op advies over de producten die wij aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op.

Groothandel voor schoonheidsproducten van de merken DermaPrime en Keenwell

U kunt bij ons terecht voor werkelijk alle huidverzorgingslijnen van het merk DermaPrime. Wij zijn immers producent van dit merk. Hierdoor staan wij garant voor de hoge mate van kwaliteit van de schoonheidsproducten van dit merk die wij aanbieden binnen onze groothandel. Ook kunt u bij onze groothandel terecht voor diverse producten op het gebied van schoonheidsverzorging van het Spaanse topmerk Keenwell. Van dit merk leveren wij niet alleen verschillende huidverzorgingslijnen, maar ook make-up en verbruiksbenodigdheden voor de pedicuresalon. Dat is de veelzijdigheid en expertise waar u op kunt rekenen bij B&Z Cosmetics Breda B.V.

Leer alle ins en outs over onze producten tijdens een cursus

B&Z Cosmetics Breda B.V. is meer dan alleen een groothandel van producten op het gebied van schoonheidsverzorging. Wij bieden u als klant namelijk ook verschillende cursussen aan. Tijdens een cursus leert u alles over een of meerdere van de schoonheidsverzorging producten die wij aanbieden binnen onze groothandel. Zo leert u om onze producten op de optimale manier te gebruiken en hiermee het meeste uit de behandeling van uw klanten te halen.

Interesse in onze kwalitatieve schoonheidsproducten?

Al sinds 1984 bieden we bij B&Z Cosmetics Breda B.V. schoonheidsproducten aan professionele schoonheidsspecialisten. Met succes, want vandaag de dag werken wereldwijd meer dan 10.000 salons dagelijks naar volle tevredenheid met ons samen. Bent u ook geïnteresseerd in de producten op het gebied van schoonheidsverzorging die wij aanbieden binnen onze groothandel? Of heeft u hier misschien nog vragen over? Neem dan contact met ons op via 076 5418160. Wij vertellen u graag meer over onze producten en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.