This phantom sticky

Groothandel pedicure producten

content image

B & Z Cosmetics Breda B.V. is een groothandel waar u terecht kunt voor al uw beauty en pedicure producten. Wij leveren de merken DermaPrime en Keenwell, welke beide bekend staan als topmerken. Dat is dan ook wel terug te zien in het feit dat er dagelijks meer dan 10.000 salons over de hele wereld naar volle tevredenheid samenwerken met ons bedrijf. Werkt u binnenkort ook met de hoogwaardige pedicure producten uit onze groothandel?

Eén groothandel voor al uw pedicure producten

Bij B & Z Cosmetics Breda B.V. vindt u de merken DermaPrime en Keenwell. Van DermaPrime zijn wij zelf de producent. Binnen dit merk leveren we voornamelijk producten gericht op huidverzorging. Van het Spaanse topmerk Keenwell hebben we naast kwalitatieve huidverzorgingsproducten ook make-up en voetverzorgingsproducten binnen in ons aanbod. Zo kunt u ook als pedicure bij onze groothandel ook terecht voor allerlei producten die u nodig heeft.

Ontdek onze producten en mogelijkheden

Meer weten over de pedicure producten die wij als groothandel u kunnen leveren? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 076 5418160. Vervolgens zullen wij u meer vertellen over de producten die u vindt in ons aanbod én de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.