Cosmetica groothandel

Voor al uw cosmetica benodigdheden bent u bij de groothandel B&Z Cosmetics Breda B.V. aan het juiste adres. Bij ons kunt u rekenen op de nodige kennis en kunde betreft cosmeticaproducten. Na jarenlang actief te zijn als leverancier van cosmetica zijn wij uitgegroeid tot een waar begrip in de cosmeticasector. Al sinds 1984 leveren wij complete cosmetica lijnen aan professionele schoonheidsspecialisten. Met succes heeft gebleken, want vandaag de dag werken wereldwijd meer dan 10.000 salons naar volle tevredenheid met ons samen. Is B&Z Cosmetics Breda B.V. ook de aangewezen cosmetica leverancier voor uw salon?

Uitsluitend topmerken in onze cosmetica groothandel in Nederland

B&Z Cosmetics Breda B.V. is producent van het professionele cosmeticamerk DermaPrime. Binnen dit merk hebben we verschillende huidverzorgingslijnen in het assortiment van onze cosmetica groothandel. Hierbij is onze groothandel dé leverancier in Nederland van het Spaanse topmerk Keenwell. Van dit merk bieden we diverse cosmetica producten aan in onze groothandel. Hierbij gaan we verder dan alleen huidverzorgingsproducten. Zo bieden wij ook hoogwaardige make-up producten van Keenwell en kunnen wij ook de pedicure-salon van de nodige verbruiksproducten voorzien. Dit maakt ons tot de allround leverancier van cosmetica producten voor uw salon.

De trots van onze cosmetica groothandel: DermaPrime

Bij B&Z Cosmetics Breda B.V. kunt u terecht voor alle producten van het merk DermaPrime. Wij zijn immers producent van het merk, waardoor we u hier alles over kunnen vertellen. Zo kunnen wij u ervan garanderen deze huidverzorgingsproducten zijn gemaakt uit zorgvuldig geselecteerde natuurlijke grondstoffen. Uiteraard zijn deze hypo-allergeen en dierproefvrij. Met vier verschillende basislijnen, aangevuld met tal van andere producten, waaronder crème maskers, vliesmaskers en alginaatmaskers, kunt u met deze producten oneindig variëren in uw behandelingen. Hierdoor is er voor iedere huid wel een geschikt product van het merk DermaPrime.

Leer alles over de producten in onze groothandel middels een cursus

Dankzij onze uitgebreide ervaring als groothandel van cosmetica producten in Nederland hebben we met de jaren heel wat kennis opgedaan op dit gebied. Om u te helpen onze producten zo optimaal mogelijk in te zetten, delen wij deze kennis graag met u. Dit doen wij door middel van verschillende cursussen die u bij ons kunt volgen. Tijdens elke cursus behandelen we een bepaald type product en gaan we verder in op het gebruik en de werking van het product. Op deze manier helpen wij u het allerbeste uit de huid van uw klant te halen! Via onze website kunt u heel eenvoudig ons overzicht aan cursussen bekijken en uzelf direct inschrijven voor een cursus naar keuze.

B&Z Cosmetics Breda B.V. als leverancier voor uw cosmetica producten

Bent u geïnteresseerd in de producten van B&Z Cosmetics Breda B.V., dé cosmetica groothandel in Nederland en wilt u deze ook graag gaan gebruiken in uw salon? Of wilt u graag meer details over de specifieke huidverzorgingslijnen en andere producten waarvoor u bij ons terecht kunt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 076 5418160. Wij staan voor u klaar om u alles te vertellen over onze producten én de mogelijkheden die wij u kunnen bieden!