Beautysalon groothandel

B & Z Cosmetics is een beauty groothandel waar u terecht kunt voor werkelijk alles wat u nodig heeft in uw beautysalon. Al sinds 1984 kunt u bij onze groothandel terecht voor complete huisverzorgingslijnen, perfect geschikt voor gebruik in een professionele beautysalon. Het is dan ook niet voor niets dat wij dagelijks samenwerken met meer dan 10.000 tevreden salons, verspreid over de hele wereld.

Uitsluitend topmerken in onze beauty groothandel

U kunt bij B & Z Cosmetics Breda B.V. terecht voor complete huidverzorgingslijnen van twee verschillende merken: DermaPrime en Keenwell. Van DermaPrime zijn we zelf producent. Met dit merk bieden we een unieke en complete lijn aan huidverzorgingsproducten die volledig tegemoetkomt aan de wezenlijke behoeften van zowel de mannen- als de vrouwenhuid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van plantenextracten en essentiële oliën. Ook vindt u het Spaanse merk Keenwell in ons assortiment. Met de vele verschillende beauty lijnen van dit merk dat wij aanbieden in onze groothandel kunt u eindeloos variëren, waardoor u voor iedere klant een individuele behandeling kunt samenstellen.

Leer alles over de producten die wij aanbieden

Wilt u optimaal gebruik maken van de producten die u voor in uw beautysalon aanschaft in onze beauty groothandel? Volg dan één van onze cursussen om werkelijk alles te leren over onze producten en het gebruik ervan. Op deze manier kunt u het allerbeste uit de huid van uw klanten naar boven halen. U kunt zich eenvoudig voor een cursus inschrijven via onze website.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de merken en producten waarvoor u terecht kunt in onze groothandel voor de beautysalon? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het telefoonnummer: 076 5418160. Wij vertellen u graag meer over onze producten én de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.